Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів Синя ручка 2 шт 23462-214
Артикул 23462-214
Лезо ножа довге нешироке з мікрозубчікамі, що б легко розрізати щільну шкірку, що не пом'явши м'якої серцевини. Подібні ножі застосовуються і для різання будь-яких фруктів і овочів з твердою шкіркою і ніжною м'якоттю.
Не вимагають заточування, служать десятиліттями.
Рукоятки TRAMONTINA Cor & Cor з поліпропілену довговічні і витримують температуру до 130ºC.
Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.
Завдяки унікальному методу загартування в кілька етапів (термічна гарт, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточки, що забезпечує довший термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.
Серія: Cor & Cor
Тип стали: AISI 420
ПОВНИЙ ОПИС
Етапи гарту стали AISI 420:
- Термічна загартування (від + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охолодження системою вентиляції до + 350ºC
- Проморожування -80º C на 30 хвилин
- Нагрівання газом (від + 250ºC до + 310ºC)
Колючо-ріжучий виріб: будьте обережні у поводженні з ним, зберігайте в недоступному для дітей місці.
Для більшої довговічності вироби рекомендується добре висушувати його перед зберіганням, навіть після миття в посудомийній машині.
При викиданні вироби та упаковки, дотримуйтесь за діючими правилами їх вторинної переробки
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Бразилія |
Довжина леза | 10.2 см |
Заточка леза | Двостороння |
Кількість предметів в наборі | 2 |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Прогумований пластик |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Ніж для томатів |
Користувальницькі характеристики | |
торговельна марка | Tramontina |
Довжина | 102 |
- Ціна: 159 ₴