Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105
Tramontina
Арт. 23428-105
Лезо ножа довге нешироке з микрозубчиками, що б легко розрізати щільну шкірку, не пом'явши м'якої серцевини. Подібні ножі застосовуються для різання будь-яких фруктів і овочів з твердою шкіркою та ніжним м'якушем.
Не вимагають заточування, служать десятиліттями.
Рукоятки TRAMONTINA Plenus з поліпропілену довговічні і витримують температуру до 130ºC.
Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.
Завдяки унікальному методу загартування в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточування, що забезпечує більш довгий термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.
Серія: Plenus
Тип сталі: AISI 420
ПОВНИЙ ОПИС
Етапи загартовування сталі AISI 420 :
- Термічна загартування (від + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охолодження системою вентиляції до +350ºC
- Проморожування -80 º C на 30 хвилин
- Нагрівання газом (від +250ºC до +310ºC)
Колючо-ріжуче виріб: будьте обережні у поводженні з ним, зберігайте в недоступному для дітей місці.
Для більшої довговічності вироби рекомендується добре висушувати його перед зберіганням, навіть після миття в посудомийній машині.
При викиданні виробу і упаковки, слідуйте за діючими правилами їх вторинної переробки.
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Бразилія |
Довжина леза | 12.7 см |
Заточка леза | Двостороння |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Прогумований пластик |
Тип | Ніж для томатів |
Користувальницькі характеристики | |
торговельна марка | Tramontina |
Довжина | 120, 127 |
- Ціна: 100 ₴