Кошик
804 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105
  • Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105, фото 2
  • Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105, фото 3
  • Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105, фото 4
  • Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105, фото 5
  • Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105, фото 6

Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105

  • Немає в наявності
  • Код: 23428-105

100 ₴

+380 (67) 341-88-35
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105
Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105Немає в наявності
100 ₴
+380 (67) 341-88-35
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ніж для томатів Tramontina Plenus 127 мм чорний 23428-105
Tramontina
Арт. 23428-105

Лезо ножа довге нешироке з микрозубчиками, що б легко розрізати щільну шкірку, не пом'явши м'якої серцевини. Подібні ножі застосовуються для різання будь-яких фруктів і овочів з твердою шкіркою та ніжним м'якушем.
Не вимагають заточування, служать десятиліттями.

Рукоятки TRAMONTINA Plenus з поліпропілену довговічні і витримують температуру до 130ºC.

Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.

Завдяки унікальному методу загартування в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточування, що забезпечує більш довгий термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.
 
Серія: Plenus
Тип сталі: AISI 420
ПОВНИЙ ОПИС
Етапи загартовування сталі AISI 420 :
- Термічна загартування (від + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охолодження системою вентиляції до +350ºC
- Проморожування -80 º C на 30 хвилин
- Нагрівання газом (від +250ºC до +310ºC)

Колючо-ріжуче виріб: будьте обережні у поводженні з ним, зберігайте в недоступному для дітей місці.

Для більшої довговічності вироби рекомендується добре висушувати його перед зберіганням, навіть після миття в посудомийній машині.

При викиданні виробу і упаковки, слідуйте за діючими правилами їх вторинної переробки.

Основні
ВиробникTramontina
Країна виробникБразилія
Довжина леза12.7 см
Заточка лезаДвостороння
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиПрогумований пластик
ТипНіж для томатів
Користувальницькі характеристики
торговельна маркаTramontina
Довжина120, 127
  • Ціна: 100 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner