Кошик
869 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Ніж м'ясника Tramontina DYNAMIC 150 мм 22901-006
  • Ніж м'ясника Tramontina DYNAMIC 150 мм 22901-006, фото 3
  • Ніж м'ясника Tramontina DYNAMIC 150 мм 22901-006, фото 4
  • Ніж м'ясника Tramontina DYNAMIC 150 мм 22901-006, фото 5

Ніж м'ясника Tramontina DYNAMIC 150 мм 22901-006

  • В наявності
  • Код: 22901-006

187 ₴

+380 (67) 341-88-35
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ніж м'ясника Tramontina DYNAMIC 150 мм 22901-006
Ніж м'ясника Tramontina DYNAMIC 150 мм 22901-006В наявності
187 ₴
+380 (67) 341-88-35
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ніж м'ясника Tramontina DYNAMIC 150 мм 22901-006
Артикул 22901-006
Ніж мають нешироке лезо, задертий кінчик і злегка еластичний. Можна використовувати і як звичайний кухонний ніж, можна різати овочі, шаткувати капусту.

Рукоятки серії TRAMONTINA Dynamic виготовлені з натурального дерева.
Унікальність південноамериканської деревини, щільність якої значно перевершує євразійські породи, робить вироби TRAMONTINA більш довговічними і менш сприйнятливими до поглинання запахів і вологи.

Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.

Завдяки унікальному методу загартування TRAMONTINA в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточування, що забезпечує більш довгий термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.

Безблистерная упаковка.

Серія: Dynamic
Тип сталі: AISI 420
ПОВНИЙ ОПИС
Етапи загартовування сталі AISI 420 TRAMONTINA:
- Термічна загартування (від + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охолодження системою вентиляції до +350ºC
- Проморожування -80 º C на 30 хвилин
- Нагрівання газом (від +250ºC до +310ºC)

Колючо-ріжуче виріб: будьте обережні у поводженні з ним, зберігайте в недоступному для дітей місці.

Для більшої довговічності вироби рекомендується добре висушувати його перед зберіганням, навіть після миття в посудомийній машині.

При викиданні виробу і упаковки, слідуйте за діючими правилами їх вторинної переробки.

Основні
ВиробникTramontina
Країна виробникБразилія
Довжина леза15 см
Заточка лезаДвостороння
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиДерево
Підходить для миття в посудомийній машиніНі
ТипНіж для зрізання м'яса з кістки
Користувальницькі характеристики
торговельна маркаTramontina
Довжина150
  • Ціна: 187 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner