Кошик
859 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204
  • Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204, фото 3
  • Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204, фото 4
  • Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204, фото 5
  • Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204, фото 6

Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204

  • В наявності
  • Код: 23462-204

173 ₴

+380 (67) 341-88-35
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204
Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204В наявності
173 ₴
+380 (67) 341-88-35
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ножі Tramontina COR & COR 102 мм для томатів чорна ручка 2 шт 23462-204
Артикул 23462-204
Лезо ножа довге нешироке з микрозубчиками, що б легко розрізати щільну шкірку, не пом'явши м'якої серцевини. Подібні ножі застосовуються для різання будь-яких фруктів і овочів з твердою шкіркою та ніжним м'якушем.
Не вимагають заточування, служать десятиліттями.

Рукоятки TRAMONTINA Cor&Cor з поліпропілену довговічні і витримують температуру до 130ºC.

Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.

Завдяки унікальному методу загартування в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточування, що забезпечує більш довгий термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.

Серія: Cor & Cor
Тип сталі: AISI 420
ПОВНИЙ ОПИС
Етапи загартовування сталі AISI 420 :
- Термічна загартування (від + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охолодження системою вентиляції до +350ºC
- Проморожування -80 º C на 30 хвилин
- Нагрівання газом (від +250ºC до +310ºC)

Колючо-ріжуче виріб: будьте обережні у поводженні з ним, зберігайте в недоступному для дітей місці.

Для більшої довговічності вироби рекомендується добре висушувати його перед зберіганням, навіть після миття в посудомийній машині.

При викиданні виробу і упаковки, слідуйте за діючими правилами їх вторинної переробки

Основні
ВиробникTramontina
Країна виробникБразилія
Довжина леза10.2 см
Заточка лезаДвостороння
Кількість предметів в наборі2
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиПрогумований пластик
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
ТипНіж для томатів
Користувальницькі характеристики
торговельна маркаTramontina
Довжина102
  • Ціна: 173 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner