Кошик
869 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983
  • Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983, фото 3
  • Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983, фото 4
  • Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983, фото 5
  • Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983, фото 6
  • Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983, фото 7

Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983

  • В наявності
  • Код: 23080-903

57 ₴

+380 (67) 341-88-35
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983
Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983В наявності
57 ₴
+380 (67) 341-88-35
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ніж для овочів Tramontina ATHUS 76 мм індивідуальна упаковка 23080-983
Артикул 23080-903
Такий ніж просто необхідний на кожній кухні. Чищення картоплі, чистка моркви і цибулі. Чищення яблук та інших фруктів.

Рукоятки TRAMONTINA Athus з поліпропілену довговічні і витримують температуру до 130ºC.

Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.

Завдяки унікальному методу загартування TRAMONTINA в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточування, що забезпечує більш довгий термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.

Можна мити в посудомийній машині.
Безблистерная упаковка.
Серія: Athus
Тип сталі: AISI 420
ПОВНИЙ ОПИС
Етапи загартовування сталі AISI 420 TRAMONTINA:
- Термічна загартування (від + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охолодження системою вентиляції до +350ºC
- Проморожування -80 º C на 30 хвилин
- Нагрівання газом (від +250ºC до +310ºC)

Колючо-ріжуче виріб: будьте обережні у поводженні з ним, зберігайте в недоступному для дітей місці.

Для більшої довговічності вироби рекомендується добре висушувати його перед зберіганням, навіть після миття в посудомийній машині.

При викиданні виробу і упаковки, слідуйте за діючими правилами їх вторинної переробки.

Основні
ВиробникTramontina
Країна виробникБразилія
Довжина леза7.6 см
Заточка лезаДвостороння
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиПрогумований пластик
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
ТипОвочевий ніж
Користувальницькі характеристики
торговельна маркаTramontina
Довжина76
  • Ціна: 57 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner