Кошик
869 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106
  • Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106, фото 3
  • Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106, фото 4
  • Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106, фото 5
  • Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106, фото 6

Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106

  • В наявності
  • Код: 23089-106

192 ₴

+380 (67) 341-88-35
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106
Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106В наявності
192 ₴
+380 (67) 341-88-35
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ніж Tramontina ATHUS 152 мм для сиру індивідуальна упаковка 23089-106

Кінчик такого ножа роздвоєний, утворюючи «вилочку», якою зручно підхоплювати і розкладати на тарілці тонкі скибочки сиру. У нього пряме лезо, що б відрізати скибочки одним рухом зверху вниз. У лезі ножа зроблені поглиблення (повітряні кишені), що б уникнути прилипання сиру до ножа.

Подібні ножі можна використовувати так само для нарізки помідорів, лезо з микрозубчиками дозволить легко розрізати щільну шкірку, не пом'явши м'якої серцевини.
Не вимагають заточування, служать десятиліттями.
Рукоятки TRAMONTINA Athus з поліпропілену довговічні і витримують температуру до 130ºC.

Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.

Завдяки унікальному методу загартування TRAMONTINA в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточування, що забезпечує більш довгий термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.

Можна мити в посудомийній машині.

Безблистерная упаковка.

Серія: Athus

Тип сталі: AISI 420

Етапи загартовування сталі AISI 420 TRAMONTINA:
- Термічна загартування (від + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охолодження системою вентиляції до +350ºC
- Проморожування -80 º C на 30 хвилин
- Нагрівання газом (від +250ºC до +310ºC)

Колючо-ріжуче виріб: будьте обережні у поводженні з ним, зберігайте в недоступному для дітей місці.

Для більшої довговічності вироби рекомендується добре висушувати його перед зберіганням, навіть після миття в посудомийній машині.

При викиданні виробу і упаковки, слідуйте за діючими правилами їх вторинної переробки.

Основні
ВиробникTramontina
Країна виробникБразилія
Довжина леза15.2 см
Заточка лезаДвостороння
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиПрогумований пластик
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
ТипНіж для м'якого сиру
Користувальницькі характеристики
торговельна маркаTramontina
Довжина152
  • Ціна: 192 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner