Кошик
862 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106
  • Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106, фото 3
  • Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106, фото 4
  • Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106, фото 5
  • Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106, фото 6

Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106

  • В наявності
  • Код: 23083-106

204 ₴

+380 (67) 341-88-35
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106
Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106В наявності
204 ₴
+380 (67) 341-88-35
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ніж для м'яса Tramontina ATHUS 152 мм індивідуальна упаковка 23083-106

Ніж з хвилястим лезом "не ріже, а пиляє" - дуже зручний для розрізання м'яких продуктів з твердою шкіркою, таких як помідори, а так само сиру, хліба, стейків.

Легко проникає в м'ясо ступеня прожарки "Well done".
Не вимагає заточування, служить десятиліттями.

Рукоятки TRAMONTINA Athus з поліпропілену довговічні і витримують температуру до 130ºC.

Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.

Завдяки унікальному методу загартування TRAMONTINA в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточування, що забезпечує більш довгий термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.

Гарантія від виробничого браку на серію Athus 5 років!
Можна мити в посудомийній машині.

Безблистерная упаковка.

Серія: Athus

Тип сталі: AISI 420

ПОВНИЙ ОПИС

Етапи загартовування сталі AISI 420 TRAMONTINA:
- Термічна загартування (від + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охолодження системою вентиляції до +350ºC
- Проморожування -80 º C на 30 хвилин
- Нагрівання газом (від +250ºC до +310ºC)

Колючо-ріжуче виріб: будьте обережні у поводженні з ним, зберігайте в недоступному для дітей місці.

Для більшої довговічності вироби рекомендується добре висушувати його перед зберіганням, навіть після миття в посудомийній машині.

При викиданні виробу і упаковки, слідуйте за діючими правилами їх вторинної переробки.

 

Основні
ВиробникTramontina
Країна виробникБразилія
Довжина леза15.2 см
Заточка лезаДвостороння
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиПрогумований пластик
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
ТипНіж для м'яса
Користувальницькі характеристики
Довжина152
торговельна маркаTramontina
  • Ціна: 204 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner