Кошик
859 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Ніж для стейка Tramontina ATHUS 127 мм 23081-005
  • Ніж для стейка Tramontina ATHUS 127 мм 23081-005, фото 3
  • Ніж для стейка Tramontina ATHUS 127 мм 23081-005, фото 4
  • Ніж для стейка Tramontina ATHUS 127 мм 23081-005, фото 5

Ніж для стейка Tramontina ATHUS 127 мм 23081-005

  • В наявності
  • Код: 23081-005

68 ₴

+380 (67) 341-88-35
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ніж для стейка Tramontina ATHUS 127 мм 23081-005
Ніж для стейка Tramontina ATHUS 127 мм 23081-005В наявності
68 ₴
+380 (67) 341-88-35
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ніж для стейка Tramontina ATHUS 127 мм 23081-005
Артикул 23081-005

Ніж з хвилястим лезом "не ріже, а пиляє" - дуже зручний для розрізання м'яких продуктів з твердою шкіркою, таких як помідори, а так само сиру, хліба, стейків.
Легко проникає в м'ясо ступеня прожарки "Well done".
Не вимагає заточування, служить десятиліттями.

Рукоятки TRAMONTINA Athus з поліпропілену довговічні і витримують температуру до 130ºC.

Високоякісна нержавіюча сталь AISI 420.

Завдяки унікальному методу загартування TRAMONTINA в кілька етапів (термічна загартування, охолодження, промороження, нагрівання газом) сталь набуває особливу пластичність, корозійно і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 одиниць за шкалою Роквелла. Як результат сталь твердіше, вимагає більш рідкісною правки і заточування, що забезпечує більш довгий термін служби в порівнянні з виробами з аналогічною стали інших виробників.

Гарантия от производственного брака на серию Athus 5 лет!
Можно мыть в посудомоечной машине.

Безблистерная упаковка
 
Серия: Athus
Тип стали: AISI 420
ПОЛНОЕ ОПИСАНИЕ
Этапы закалки стали AISI 420 TRAMONTINA:
- Термическая закалка  (от + 850ºC до + 1 060ºC)
- Охлаждение системой вентиляции до +350ºC
- Промораживание -80º C на 30 минут
- Нагревание газом  (от +250ºC до +310ºC)

Колюще-режущее изделие: будьте осторожны в обращении с ним, храните в недоступном для детей месте.

Для большей долговечности изделия рекомендуется хорошо высушивать его перед хранением, даже после мытья в посудомоечной машине.

При викиданні виробу і упаковки, слідуйте за діючими правилами їх вторинної переробки.

Основні
ВиробникTramontina
Країна виробникБразилія
Заточка лезаДвостороння
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиПрогумований пластик
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
ТипНіж для м'яса
Користувальницькі характеристики
торговельна маркаTramontina
Довжина120, 127
  • Ціна: 68 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner