Кошик
764 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Сковорода-гриль чавунна БІОЛ з литою ручкою 24 см Колір чорний 1124
  • Сковорода-гриль чавунна БІОЛ з литою ручкою 24 см Колір чорний 1124, фото 2
  • Сковорода-гриль чавунна БІОЛ з литою ручкою 24 см Колір чорний 1124, фото 3
  • Сковорода-гриль чавунна БІОЛ з литою ручкою 24 см Колір чорний 1124, фото 4

Сковорода-гриль чавунна БІОЛ з литою ручкою 24 см Колір чорний 1124

  • Немає в наявності
  • Код: 1124

657 ₴

+380 (67) 341-88-35
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Сковорода-гриль чавунна БІОЛ з литою ручкою 24 см Колір чорний 1124
Сковорода-гриль чавунна БІОЛ з литою ручкою 24 см Колір чорний 1124Немає в наявності
657 ₴
+380 (67) 341-88-35
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сковорода-гриль чавунна БІОЛ з литою ручкою 24 см Колір чорний 1124
Чавунна сковорода-гриль без кришки
Діаметр верху 24 см
Висота 5,5 см
Товщина дна 8.1 мм
матеріал чавун
рифлене дно
Колір чорний
Вага 2.1 кг
Лита чавунна ручка
Додаткова ручка на корпусі
Підходить для всіх типів плит
Підходить для духовок
Рекомендована ручна мийка
Кришка в комплект поставки не входить
Упаковка фірмова картонна коробка
Завдяки круглій чавунній сковороді-гриль c литою ручкою Вам за лічені хвилини вдасться приготувати соковитий свинячий стейк, курячу грудку, філе риби, апетитні гриби і овочі. Дану сковороду можна використовувати в духовій шафі і на відкритому вогні.

Якщо ваш вибір припав на посуд із чавуну без будь-якої обробки, необхідно перед початком використання провести певні дії для того, щоб очистити сковороду від машинного масла і підготувати її для подальшого використання.
1. Видаліть масло за допомогою сухої ганчірочки.
2. Вимийте виріб з гарячою водою і миючим засобом.
3. прожарити сковороду з сіллю (протягом 40-60 хвилин) - це дозволить позбутися від запаху машинного масла. Прожарювати краще в духовці при температурі 175-200 градусів Цельсія, але можна і на звичайній плиті.
4. Змастіть сковороду рослинною олією і знову прожарити протягом 25-30 хвилин - в результаті цієї процедури створюється захисний шар, який перешкоджає корозії і володіє невеликими антипригарні властивості.
Після цієї досить тривалої процедури чавунний посуд готова до використання. Якщо ви придбали посуд, яка вже пройшла попередню підготовку на заводі, нічого цього робити не потрібно.
При подальшому догляді за чавунним посудом потрібно знати, що чавун - матеріал, легко схильний до корозії. Тому потрібно дотримуватися таких правил:
1. У чавунному посуді не можна зберігати їжу.
2. Мити чавунний посуд потрібно по можливості без використання агресивних абразивних і миючих засобів (це руйнує утворився антипригарний шар) тільки вручну без використання посудомийної машини.
3. Після миття виріб потрібно як слід просушити. Кращий спосіб - це поставити її на кілька хвилин на вогонь до повного висихання. Якщо попередньо ви з завзятістю відшкрібали від посуду залишки сильно пригоріла їжі, то перед просушуванням можна додатково змастити посуд невеликою кількістю рослинного масла. Існує міф про те, що «правильний» не іржавіє, але це не так - краще зайвий раз перестрахуватися.
4. Зберігати чавунний посуд потрібно в сухому, вентильованому місці. Деякі виробники рекомендують перед тим, як помістити виріб на зберігання, змастити його олією, а й без цього при дотриманні інших правил з нею нічого не повинно статися, якщо тільки ви живете не в кліматі з підвищеною вологістю.
Якщо з якихось причин чавунна сковорода поржавіла, її можна досить просто відновити. Для цього потрібно видалити всю іржу абразивом (в простих випадках достатньо посудній губки, в складних - можна використовувати наждачний папір або навіть піскоструминний апарат), вимити виріб, змастити його олією і прожарити протягом 25-30 хвилин.

Також корисно знати, що чавунний посуд без покриття не боїться високих температур і металевих кухонних інструментів (на ній цілком можна різати ножем, якщо звичайно, ніж не шкода, не кажучи вже про металевих ліжках, лопатках і вилках). Також вона не боїться невеликих механічних ушкоджень, але якщо її упустити з великої висоти на тверду підлогу, посуд може розколотися. Чавун - досить крихкий матеріал.
Чавунний посуд без покриття чудова тим, що чим частіше і довше на ній готуєш, тим краще вона стає. Напевно багато хто знає, що в старій, що дісталася від бабусі чавунній сковороді виходять найсмачніші страви.

Основні
ВиробникБіол
Країна виробникУкраїна
Верхній діаметр посуду24 (см)
Висота стінок5.5 см
Кількість ручок2
Кришканемає
МатеріалЧавун
Матеріал ручокЧавун
Підходить для індукційних плитТак
СтанНовий
Знімна ручкаНі
Тип посудуСковорода-гриль
ФормаКругла
Додаткові характеристики
КолірЧорний
Користувальницькі характеристики
торговельна маркаБіол
  • Ціна: 657 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner